U prepunoj Kosači premijerno prikazan dokumentarac o Krešimiru Bandiću

5. ožujka 2019. godine od posljedica srčanog udara preminuo je 23-godišnji Krešimir Bandić, a upravo godinu dana od tog tragičnog događaja prikazan je film koji je napravljen njemu u čast.

Projekcija je upriličena u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosača, piše Bljesak.info.

Prema riječima autora filma Alberta Pehara, film je jako emotivan, a u njemu su prikazane dosad nikad viđene snimke, pune anegdota s treninga gdje je mladi vratar bio predvodnik u šalama među igračima.

Poruka filma je da se ne treba predavati u sportu, jer mnogi odmah odustaju ukoliko im nije pružena prilika u prvom sastavu, ako ne dobiju minute koje su planirali. Tu je veliki pritisak roditelja i menadžera, a Keta i kad je imao priliku, ali i kada nije – uvijek je davao sve od sebe na utakmicama, na treninzima, kazao je autor filma Albert Pehar.

Albert Pehar

Kroz film se prati Ketin život od djetinjstva do iznenadne smrti. Autor je razgovarao s nešto manje od 30 sugovornika, a u film se prvi put čuje pjesma posvećena Keti i svim mladim sportašima koji su bili dio naših života, a više nisu među nama.

Popularni Keta je ponikao u Zrinjskom iz kojega je 2018. godine prešao u Široki Brijeg.

Na premijeru filma stigli su svi nogometaši Širokog Brijega i Zrinjskog koji za tri dana igraju veliki hercegovački derbi, a pristutne su bile i neke nogometašice ŽNK Široki Brijeg, kao i brojna poznata lica iz svijeta sporta, politike i društva.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.