INDOORS BEACH PARTY: King Kwa Zulu iz Brooklyna stiže ravno u Hercegovinu

U kolovozu Široki Brijeg živne i prepun je kulturnih događanja. Među takve zasigurno spada i “Indoors Beach Party”. Ovaj elektronski, slobodno možemo nazvati, festival ove godine doživjet će svoje šesto izdanje na plaži (iza velikog mosta) pored rijeke Lištice u Širokom Brijegu.

Kako su se dosadašnje zabave uz rijeku Lišticu pokazale punim pogotkom, organizatori su odlučili ove godine isti podignuti na još višu razinu.

Ovogodišnji ”Indoors Beach Party” trajat će dva dana , a posjetitelji će moći uživati u izvedbi čak deset izvođača. Na uočnicu blagdana Velike Gospe, 14. kolovoza, u 22 sata Party će otvoriti ženska vokalna skupna Tibia iz Širokog Brijega. Ostatak večeri zabavljat će vas DJ Alvarez, Žarko Rebac i Igor Hdp.

i2

Sutradan, na blagdan Velike Gospe i Dan općine Široki Brije, program će započeti nešto ranije. Kako su nam kazali organizatori, prva će se predstaviti Renata, ”ljepša polovica njihovog line-up-a” Nakon nje će nastupiti Lojko Lovac, Ridikulus, G – Ro, a ravno iz Brooklyna na plažu u Borka stiže King Kwa Zulu. I na kraju – iznenađenje večeri.

Pokrovitelji ovog događaja su: Općina Široki Brijeg, Turistička zajednica ŽZH, Red Bull, Bavaria, Jägermeister, Maraska i Podravka. Organizatori zahvaljuju svim pokroviteljima i svima onima koji su na bilo koji način pomogli pri realizaciji projekta.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.