Večeras dvoboj grupa Neuro i Aesthetic Empathy u Žepču

SARAJEVO, 10. KOLOVOZ 2012: Program Jaeger Music Night 2012 nastavit će se večeras, u petak, 10. kolovoza, nastupom grupa Neuro i Aesthetic Empathy u klubu Enigma u Žepču. Ulaz na ovaj događaj, koji počinje u 22 sata, je besplatan, a kao specijalni gosti nastupit će bihaćki bend Skripta.

Za bendove Neuro ili Aesthetic Empathy glasat će publika, i to na tri načina: na licu mjesta tokom same svirke, putem web sitea www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina. Glasanje na web stranici www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina trajat će još sedam dana nakon koncerta, do petka, 17. kolovoza. Pobjeda u jednom obliku glasanja bendovima će donositi po jedan bod, a bend koji osvoji dva od tri boda ili sva tri boda nastavit će se natjecati u programu Jaeger Music Night 2012.

Podsjećamo da se na natječaj za sudjelovanje u četvrtom izdanju Programa Jaeger Music Night 2012 prijavilo 18 bendova iz cijele BiH. U sljedećem razdoblju nas očekuje i dvoboj preostale dvije grupe: Filling Silence i My Last Suicide.

Bend koji pobijedi u ovogodišnjem izdanju Jaeger Music Nighta bit će nagrađen mogućnošću da snimi i objavi svoj prvi album u studiju Skirlibaba producentske kuće Ekipa, a vrijedne nagrade predviđene su i za drugoplasirani bend, kao i za bend koji pokaže najviše truda i zalaganja tijekom trajanja Programa.

Sve dodatne informacije o programu Jaeger Music Night možete pronaći na web stranici www.jaegermusicnight.ba

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.