Vatrogasac Xavier spašavao je Dianu i otkrio njene posljednje riječi

Xavier Gourmelon vatrogasac je koji se među prvima zatekao na mjestu prometne nesreće u Parizu, u kojoj je prije 21 godine stradala princeza Diana.

Medijima je ispričao što mu je princeza rekla kada je došao na mjesto nesreće, a to su ujedno bile i njene posljednje riječi prije smrti. Gourmelon je s timom vatrogasaca na mjesto nesreće došao u tri minute, a prizor koji je zatekao opisao je ovako:

Vidio sam da princeza ima ozljedu na desnom ramenu, ali osim te ozljede, sve drugo se činilo u redu. Na njoj nije bilo krvi. Uzeo sam joj ruku i htio sam je smiriti, a one me pitala: “Bože moj, što se dogodilo?”, ispričao je 51-godišnji vatrogasac.

Uz pomoć ostalih vatrogasaca i bolničara brzo ju je izvukao iz automobila i dao joj je kisik, a nekoliko sekundi nakon toga Diana je imala srčani zastoj.

Počeo sam joj masirati srce i za nekoliko sekundi opet je disala. Hitna pomoć uskoro ju je odvezla u bolnicu i bio sam uvjeren da će se izvući, rekao je u intervju vatrogasac Xavier Gourmelon i priznao je kako u trenutku dok je spašavao princezu nije imao pojma da je to ona, prenosi Večernji.hr.

(www.jabuka.tv) 

 


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.