Vatrenima se ovo prvi put dogodilo na ovom EURU!

Nikica Jelavić je u subotu popodne dobio laganu temperaturu (37,5) pa ga je izbornik Slaven Bilić odlučio poštedjeti treninga kako mu se situacija ne bi pogoršala. Napadač je tako postao prvi Vatreni koji je propustio trening na ovom EURU.

Nikica Jelavić je u subotu popodne s Ivanom Rakitićem bio na konferenciji za medije, no nakon nje je ustanovljeno da ima temperaturu pa ga izbornik Bilić nije htio ‘gaziti’ na treningu kako mu se situacija ne bi pogoršala uoči važne utakmice sa Španjolskom.

Bilić, naravno, ima opcija u najgorem slučaju ako Nikica neće moći nastupiti, no u taboru Vatrenih vjeruju da će s njim sve biti u redu do ponedjeljeljka i obračuna sa Španjolskom.

[youtube id=”OKOr9gdD874″ width=”600″ height=”350″]

“Bit će vrlo teško jer oni već godina melju protivnike. Igrat ćemo kao i svaku drugu utakmicu, idemo na pobjedu i nema mjesta kalkulacijama o kojima se priča. Sigurno da i oni sami respektiraju nas i da se i oni nas boje. Ključ je da uspijemo iskorisititi naše šanse kojih će, uvjeren sam, biti”, izjavio je Jelavić o Furiji na konferenciji za medije.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.