Valentinovski koncert u Mostaru

Simfonijski orkestar Mostar

Simfonijski orkestar Mostar i ove godine organizira tradicionalni “Valentinovski koncert” koji će se održati u subotu, 14. veljače, s početkom u 19.00 sati, u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

Pored mostarskih simfoničara, pod ravnanjem dirigenta Damira Bunoze, na koncertu će nastupiti i solisti Anđela Ljubić, Lucija Zovko, Josip Prskalo i Ivo Jurić.

– Valentinovski koncert, koji organiziramo treći put, postao je jedan od najboljih i najljepših koncerata u našem gradu. Iz godine u godinu interes publike je bio sve veći i veći i galerija nam je postala mala. Zato smo odlučili od ove godine koncert premjestiti u veliku dvoranu Kosače. Naravno, samim premještanjem koncerta i organizacija će biti na još većoj razini i uvjeren sam kako će publika, posebno zaljubljeni, istinski uživati u ovakvom kulturnom događaju – kazao je ravnatelj Simfonijskog orkestra Mostar Darko Nikolić.

– Program će biti raznolik i potrudili smo se odabrati najljepše ljubavne pjesme što domaće, što strane. I ovim koncertom nastojimo promovirati domaće glazbene snage koje imaju što ponuditi u umjetničkom smislu i drago mi je što se radi o vrlo dobrim i mladim solistima koji će, siguran sam, uz pratnju orkestra i dobre aranžmane glazbom darivati sve one koji će doći na koncert – najavio je dirigent Bunoza.

Ulaznice po cijeni od 5 maraka mogu se kupiti na blagajni Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače od ponedjeljka, 2. veljače, a sav prihod od ulaznica namijenjen je Pučkoj kuhinji u Mostaru i udruzi “Minores”.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.