Široki potpisao ugovore s juniorima: Mate Bulić na ‘Plavoj noći’

U povodu potpisivanja profesionalnih petogodišnjih ugovora s juniorima Lukom Menalom, Stjepanom Lončarom i Lukom Juričićem NK Široki Brijeg priredio je konferenciju za novinare.

Sva trojica su istaknula kako im je čast što im je pružena prigoda dokazati se u majici Širokog Brijega, a sportski direktor Dalibor Šilić kazao je kako su na Pecari izuzetno ponosni na rad omladinske škole i njezina voditelja Tonija Karačića, odnosno činjenicu da je svake godine sve više mladih igrača u prvoj momčadi.

Šilić je dodao kako će Lončar i Menalo ići na pripreme s prvom momčadi u Antalyju i svakako dobiti svoju prigodu za nametnuti se te da bi tamo išao i Juričić da nije ozlijeđen.

Na presici je najavljena i prijateljska utakmica sa Cibalijom sutra (četvrtak) od 14,30 sati na igralištu Kampa Musa-Karačić, kao i tradicionalna ”Plava noć” u petak, 30. siječnja (hotel ”Park”, 20,00 sati), koja će ujedno biti donatorska, odnosno na njoj će se prikupljati sredstva za izgradnju krova na sjevernoj tribini stadiona Pecara.

Na ”Plavoj noći” očekujemo oko 300 prijatelja i simpatizera našega kluba, bit će priređena i bogata tombola, a goste će zabavljati Mate Bulić, priopćio je Nogometni klub Široki Brijeg na svojim službenim stranicama.

(www.jabuka.tv)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.