Valamar Riviera i Imperial Riviera managed by Valamar nude najbolje uvjete za sezonski rad u turizmu

Valamar Riviera, najveća turistička kompanija u Hrvatskoj, ove će godine zapošljavati preko 7.000 djelatnika u 36 hotela i 15 kampova koji su smješteni u Poreču, Rapcu, Makarskoj i Dubrovniku te na otocima Krku i Rabu.

S ciljem što boljeg informiranja svih koji su u potrazi za zaposlenjem Valamar Riviera i Imperial Riviera očekuju vas u Čapljini i Mostaru gdje će sve zainteresirane detaljno upoznati s ponudom otvorenih radnih mjesta i najboljim uvjetima u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu.

U petak, 13. siječnja, naš tim biti će u prostorima Službe za zapošljavanje u Čapljini u 9:00 sati dok će se Dan otvorenih vrata u Mostaru održati također 13. siječnja i to od 12:00 do 15:00 sati u hotelu Mepas, dvorana Princess.

Svi zainteresirani za sezonski posao u turizmu tamo će se iz prve ruke, kroz razgovor sa stručnim timom ljudskih potencijala i voditeljima odjeljenja, moći upoznati sa željenim zanimanjem i pronaći svoje optimalno radno mjesto za nadolazeću sezonu.

Uz najbolje uvjete za rad u turizmu, jedini jamčimo minimalna neto primanja od 750 eura za odrađeni puni mjesečni fond sati za pomoćne poslove dok za specijalistička zanimanja osiguravamo iznos od 1,000 eura i više.

Sezonskim radnicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz ostatka Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj uz prehranu na teret poslodavca.

Biti sezonac u Valamaru prvi je korak prema stalnom poslu i karijeri u turizmu. Naši sezonci imaju najsigurniji sezonski posao i primanja u turizmu kroz mjeru “stalni sezonac” te mogućnost zimskog rada u našim hotelima u Austriji.

S ciljem dodatnog razvoja karijere u turizmu, Valamar provodi i dodatne programe nagrađivanja zaposlenika, više od 20 sati edukacija i treninga po zaposleniku, kao i redovne stimulacije.

Svi kažu da iza svake uspješne kompanije stoje zaposlenici. Mi kažemo da iza uspjeha naše kompanije stoje ponosni i zadovoljni zaposlenici.

Pridruži nam se i postani dio Valamar obitelji.

*Sponzorirani članak