Vaha o spasu Veleža: Ili ga vratite pod Bijeli brijeg ili mu financirajte stadion!

Iako je Vahid Halilhodžić prilično zauzet kao izbornik Japana i tisućama kilometara daleko je od Mostara, Dnevni avaz je od legende mostarskog Veleža ‘izvukao’ čitav monolog oko situacije u kom se nalazi mostarski klub.

”Tuga je gledati u kakvoj se situaciji, skoro bezizlaznoj, nalazi Velež… Teško mi pada, zaista. Pomagao sam novčano, i ne samo ja, ali to je bilo samo gašenje požara, tako se ne pravi sistem na kojem treba počivati klub. Dvadeset godina nakon rata u BiH, Velež je i dalje protjeran sa svog stadiona. Jedina pravda za “Rođene” je povratak Pod Bijeli brijeg. Znam, netko će reći da je to u kompliciranim mostarskim odnosima nemoguće, ali ja, kao veležovac, do smrti ne mogu drugačije razmišljati. Ili da oni koji su otjerali Velež, financiraju gradnju novog stadiona”, kazao je Halilhodžić za Avaz te nastavio:

”I za ovo će mnogi reći da je nerealno, ali to je jedino pošteno prema klubu koji je bio i ostao sinonim za Hercegovinu. Barem tako ja mislim i to mi nitko ne može oduzeti”, istaknuo je Halilhodžić predloživši rješenje da se Velež pokuša izvaditi iz mulja.

”Treba, što prije, organizirati veliku konferenciju samo sa jednom temom – pomoći Rođenima. Sudjelovali bismo mi, bivši igrači, treneri, čelnici kluba, svi oni kojima Velež nešto znači. A, njih nije malo. Zašto sam potencirao priču o stadionu? Jednostavno, Velež sada nema nikakvu materijalnu vrijednost zbog koje bi bio zanimljiv nekom ulagaču, domaćem ili stranom. Kada bi imao stadion i prateće objekte, to bi bila druga, bolja priča”, istaknuo je Vaha za Avaz.

(Bljesak.info)

8 komentara

  • pa nije valjda da trava daje golove i da je bas taj dio zemaljske kugle zasluzan za dobre rezultate…bez obzira na velicinu halihodjica kao igraca ove izjave su mu glupost i totalno nerealne…ne mozes silom nartjerati da nesto ili nekog voli…

  • Vaha imaš NOVAC i INVESTIRAJ te izvuci PROFIT Zadovoljit ćes SEBE KLUB I NAVIJAČE Ja da ga volim a imam novac uložio bih ga NA POTEZU SI VAHA DA IM SAMO ONO ŠTO SI NAPLATIO OD MAMIĆA TJ DINAMA MOGLI BI NAREDNI 10 GODINA ŽIVITI OD TIH NOVACA

  • E moj Vaha taman pomisli da si ti ostao normalan,kad ono u tebi proradi bošnjačko-ekstremna krv Mostarca.Moj Vaha pun si ko brod,novaca si se naklepao svakako,porez si izbjegao platiti gdje si god mogao. Brate Vaha pomozi svojim Veležovcima sa one strane i napravi im stadion bolji nego ovaj Zrinjskog.Politiku nam nemoj još ti voditi iz Francuske,pun nam je kufer takvih.Pokupovao si na desetine milijuna eura nekretnina na Jadranu od Dubrovnika,Promajne,Makarske kani se nas i našeg jada.

  • “Ja pripadam u vrh i u prvi red isto kao što Velež pripada pod Bijeli Brijeg”
    Kakav god, draži mi je od Svinjskog!

Komentiraj: