Vaha naglo prekinuo slavlje i javio se na telefon: Vaše Veličanstvo…

Vahid Halilhodžić plasirao se na SP kao izbornik Maroka pobjedom nad DR Kongom (4:1) u Casablanci.

Tako je postao prvi izbornik u povijesti koji je na SP odveo četiri reprezentacije.

Dok je slavio s igračima pred 60 tisuća navijača u deliriju na stadionu kralja Muhameda V., netko iz njegove svite dodao mu je telefon, a Vaha se naglo uozbiljio, prestao feštati i rukom poručio svima na stadionu da se stišaju.

Kada je obraćanje sugovorniku počeo s “Vaše Visočanstvo…”, bilo je jasno tko ga je nazvao. Bio je to marokanski kralj Muhamed VI., koji mu je odmah nakon plasmana na SP osobno želio čestitati.

Trener iz BiH i kralj čije se bogatstvo procjenjuje na osam milijardi dolara te je prema Forbesu najbogatiji afrički te peti najbogatiji monarh svijeta, pričali su na francuskom jeziku.

Vaha je moćnom kralju rekao: Vaše Visočanstvo, ovaj uspjeh zasluga je cijele marokanske nacije.

Vaha odveo Maroko na SP i postao rekorder

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • vaha.i dalic najboiji izbornici sa ovih prostora.tu nema dileme.dalic igroje finale u rusiji vaha cetiri nejednake selekcije odvo na sp.u nogometu.tosu.obala slonovace alzir japan maroko.dalicu i vahi svaka cast majstori.kapa do poda onisu sanase gore list.

  • maloje falilo da vaha.izbaci njemacku na sp prvenstvu u brazilu.tobi bijo sok za njemacku.jedva.svabe prodose u osmine finala.ako vaha ostane izbornik maroka pomrsice mnogim racune u kataru.sretno vaha sretno dalic.viste sa nase gore list

  • anonimno.22.14.tisi pacenicki zavidnik.cuj da nema covjeka i trenera kad tako nekog ponizavas koije cetiri nejednake selekcije odveo na mundijal.nisiti dorasto vahinim tabanima.morete.vaha kupit za stocne mekinje.ova tvoja prica ide sto vaha nevoli damuse itko mjesa u piso.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.