Uz tri jednostavna trika odaberite odgovarajuće traperice bez isprobavanja – Jabuka.tv

Uz tri jednostavna trika odaberite odgovarajuće traperice bez isprobavanja

Pronalazak odgovarajućeg modela traperica bez isprobavanja nije nemoguća misija, a pogotovo nakon saznanja da ih bez probanja možete odabrati u samo tri jednostavna trika.

Zbog pandemije koronavirusa mnogi izbjegavaju isprobavanje odjeće u radnjama upravo kako bi suzbili širenje zaraze, međutim, ukoliko žele kupiti traperice onda se ipak moraju odvažiti na taj korak jer ne žele riskirati i kupiti ih bez isprobavanja.

U objavljenom videu su prikazana i pojašnjena tri jednostavna trika na osnovu kojih možete biti sigurni hoće li vam traperice koje su vam se dopale odgovaraju.

Testiranje veličine traperica

U videu je prikazan prvi trik, a riječ je o tome da odabrani model traperica uzmete i njihovim pojasom obgrlite vrat. Ako se krajevi labavo dodiruju, onda će vjerovatno taj model pristajati vašoj figuri, prenosi Klix.

Trik s rukom

Stisnite šaku i podlakticu te ih ugurajte u pojas traperici. Ako ruka od lakta do šake stane u gornji dio traperica, odabrani model bi trebao dobro prijanjati uz kukove. Stilisti, međutim, upozoravaju da ova metoda ne funkcionira na trapericama izuzetno visokog struka.

Trik s bradom

Kako biste provjerili dužinu traperica bez isprobavanja, uhvatite krajeve nogavica objema rukama i raširite ih. Ako međunožje traperica završava točno ispod brade, dužina nogavica je idealna.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.