Uz samo jedan jednostavan sastojak očistite tvrdokorne mrlje od trave i voća s odjeće | Jabuka.tv

Uz samo jedan jednostavan sastojak očistite tvrdokorne mrlje od trave i voća s odjeće

Mnogi roditelji znaju kako je teško očistiti mrlje od trave i voća s odjeće svoje djece, ali jedna žena podijelila je odličan trik kako to napraviti na prirodan način u samo dva sata.

Na svom Instagram profilu podijelila je trik u kojem otkriva kako hladna voda i bijeli ocat savršeno čiste prljavu odjeću, pogotovo od mrlja od trave i voća, prenosi Daily Mail.

Sve što trebate napraviti je u jednoj posudi pomiješati hladnu vodu i bijeli ocat te dodati svoju odjeću. Zatim ostavite odjeću da se namače oko dva sata. Ako vam i dalje ostanu mrlje na odjeći, ova žena preporučuje da pomiješate jednu žličicu deterdženta za pranje suđa i jednu žličicu sode bikarbone te tom smjesom očistite bilo kakve ostatke mrlja.

Također dodaje da ako imate vremena, ovaj način pranja odličan je i za tvrdokorne mrlje. Jednostavno svoju odjeću stavite da se namače preko noći, a do jutra sve tvrdokorne mrlje će u potpunosti nestati. No ako i dalje postoje, uvijek možete iskoristiti istu smjesu kao i za kraće pranje ostataka mrlja.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj: