Uz Hanku Paldum, na mostarski koncert Ane Rucner stiže i Vlado Kalember

Pripreme za mostarski koncert violončelistice Ana Rucner koji će se održati u utorak, 17. svibnja u prostoru Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača u punom su jeku, a uz već najavljenu posebnu gošću Hanku Paldum, Ani će se na sceni Kosače pridružiti i frontman Srebrnih krila Vlado Kalember.

Jako me raduju da će moj koncert u Mostaru uveličati i Vlado Kalember, s kojim sam puno puta dijelila pozornicu, a sada za to imamo i poseban razlog – nova verzija kultne pjesme Ana koju je Vlado nedavno predstavio i u čijoj sam izvedbi sudjelovala. I uz moj povratak pred moje Hercegovce, ovaj tzv. re-make starog hita Ana premijerno ćemo zajedno izvesti upravo na koncertu u Mostaru, otkriva ususret mostarskom nastupu popularna čelistica.

Doznajemo da će Vlado na koncertu izvesti i nekoliko evergreena Srebrnih krila, uz koje smo svi odrastali, i koji su obilježili glazbenu scenu naših prostora. Bend Srebrna krila je inače osnovao sam Vlado Kalember 1978. godine, a u bendu je od tada vokalni solist i basist.

Koncert koji je pred nama je svojevrsno ispunjenje mojih glazbenih i životnih čežnji – program sam pripremala nekoliko godina, pažljivo birajući skladbe, dane i dane sam provela u studiju sa svojim producentskim timom i na probama s trubačima Elvisa Bajramovića. A uz moje posebne goste, Hanku Paldum i Vladu Kalembera koji generacijama žare i pale, nezaboravni spektakl je zagarantiran, zaključuje Ana Rucner.

Inače, koncertni program koji stiže u Kosaču za malo više od dva tjedna prepoznali su i podržali i čapljinski brend Lasta, te mostarski City Hotel.

Ovaj program predstavlja novi projekt Ane Rucner u kojem ova vrsna violončelistica i profesorica violončela izvodi autorske i tradicionalne skladbe s Balkana, uz Orkestar Elvisa Bajramovića, rock bubnjar Marka Duvnjaka i posebne goste.

Ulaznice za koncert su u prodaji i se mogu kupiti na blagajni Kosače i u sustavu kupikartu.ba.

*Sponzorirani članak