Uštedite vrijeme i novac naručivanjem guma online – Jabuka.tv

Uštedite vrijeme i novac naručivanjem guma online

Njemački Continental AG, jedan od najvećih proizvođača guma i autodijelova na svijetu, otvorio je mrežu premium servisa za gume i autodijelove u Bosni i Hercegovini – BestDrive.

Continental AG trenutačno ima 17 servisa u 17 gradova Bosne i Hercegovine.

Premium gume i premium usluga glavni su aduti BestDrive servisne mreže za automobile i kamione. Continental AG u Europskoj uniji ima 2100 servisa, a Bosna i Hercegovina prva je zemlja izvan Europske unije u kojoj je ova renomirana tvrtka pokrenula BestDrive mrežu servisa.

Pogodnost za građane Republike Hrvatske je ta, što BestDrive mreža servisa postoji na graničnim prijelazima i u blizini granice RH-BiH i to u gradovima: Trebinju, Ljubuškom, Čapljini, Čitluku, Grudama, Livnu, Velikoj Kladuši, Cazinu, Kostajnici i Gradiški, pa je mogućnost povrata PDV-a na gume, dakle i ušteda, velika.

Posjetite Conti.ba za više informacija!

Na web stranici možete naručiti preko 1.500 različitih dimenzija guma, izabrati jednog od 100 vulkanizera u BiH, odabrati termin kada želite montirati/kupiti gume kod vulkanizera. Preko granice BiH i RH možete prenositi gume vrijednosti do 300 eura po osobi u vozilu BEZ ikakvih obaveza prema BiH ili RH po pitanju carine i poreza. Ako ćete montirati gume na vozilo – nemate pravo na povrat PDV-a. Pravo na povrat PDV-a ostvarujete samo ako nosite gume u vozilu nazad preko granice.

Premium gume i premium usluga glavni su aduti BestDrive servisne mreže za automobile i kamione

Sve gume kupljene u BestDrive servisnoj mreži u BiH imaju trogodišnju garanciju i EU naljepnice o kvaliteti/karakteristikama. Cijeli lager BestDrive servisne mreže dostupan je uživo na stranici, gdje možete provjeriti cijene i dostupnost, te odabrati grad i termin u kojem želite preuzeti gume.

Ako imate poseban upit ili nejasnoće, kontaktirajte nas:

Mail: [email protected][email protected]

Web: www.conti.ba/povrat

Tel: + 387 39 711-677

*PR članak