Uspostavljena autobusna linija od mostarske zračne luke do centra grada

Direktorica J.P. Mostar Bus-a Ivana Bubalo i direktor J.P. Međunarodne zračne luke Mostar Marko Đuzel potpisali su u srijedu u Mostaru sporazum o poslovno – tehničkoj suradnji ova dva poduzeća.

Sporazumom je dogovorena komercijalna linija na relaciji Zračna luka/Centar grada za letove iz Zagreba i Beograda.

Od nedjelje, 21.4.2024., izravna linija će putnike iz Zračne luke – Aerodroma Mostar voziti prema centru grada, a itinerer kretanja je sljedeći: Zračna luka – Aerodrom Mostar, Titova ulica, Autobusni i Željeznički kolodvor, Hotel Mepas, Hotel Mostar, Španjolski trg, Rondo.

Cijena karte za ovu komercijalnu liniju iznosit će 10 KM. Otvorene su mnoge mogućnosti za putnike, a uspostavljanjem usklađenosti rasporeda letova s rasporedom autobusa, putnici mogu lako stići do svojih odredišta.

Ova suradnja omogućuje besprijekoran prijevoz putnika, potiče turizam i gospodarstvo grada pružajući učinkovit i povezan prijevoz za posjetitelje, priopćeno je iz Zračne luke Mostar.

Pogledajte ukupne prihode bh. aerodroma

(www.jabuka.tv | Foto: Mostar Airport)

3 komentara

  • A kada ce biti direktna, redovita linija Zapadni Mostar zracna Luka Split, preko ZZH i odma na Hrvatsku autocestu upostavljena?. Ne, da se mora satima u Kabul na drugu stranu i naokolo sa komsijama iz Sarajstana preko Jadranske Magistrale do Splita?.

  • A ko će joj vozit bus džabe? Možda ona sjedne za volan haha Bubalo misli da je Bogom dana. Molim svekoliko novinarstvo istraživačko i neistraživačko ako može jedan članak kolika su njena primanja,a koliko daje radnicima

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.