Usporeno odvijanje prometa u petak između Ljubuškog i Međugorja

U petak 24. lipnja će se održati tradicionalna ”Hodnja mira” – vjerska procesija na kojoj se očekuje veliki broj vjernika koji će se u ranim jutarnjim satima okupiti ispred samostana Sv. Ante na Humcu – Ljubuški, nakon čega će isti pješice hodočastiti u Međugorje relacijom Humac – Ul. fra Ljudevita Rupčića – Ul. bana Josipa Jelačića – Kružni tok – Međugorska ulica (magistralna cesta M6) – magistralna cesta M17.4 – Cerno – Miletina – Međugorje.

Procesija vjernika će s Humca poći u 6.00 sati, a očekuje se da će oko 8.00 sati procesija u mjestu Cerno sići s magistralne ceste M17.4 na lokalnu cestu koja vodi u Međugorje.

Cijelim putem procesiju će osiguravati te promet regulirati policijski službenici.

”Molimo sudionike u prometu da imaju u vidu da se u petak, u navedenom vremenu, na trasi kretanja vjerske procesije očekuje usporeno odvijanje prometa”, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Ko stavlja “novosti”na ovom portalu..evo sto stavljaju neke nebitne vijesti al i to sto stave su novosti stare mjesec dana..vizualno nije lose al dajte stavite neke bitne vijesti i dogadjanja a ne da je udarna vijest za npr.ljubuski kakva ce temp.bit..to mogu nac i u vremenskoj prognozi..evo samo primjer,najvece padovansko svetiste u hrvata na humcu a ni rijeci na portalu o svetkovini

Komentiraj: