Uspješno realizirana akcija Vijeća mladih Široki Brijeg – Let’s do it!

U organizaciji Vijeća mladih Široki Brijeg uspješno je organizirana akcija Let’s do it! Široki Brijeg u kojoj je bio cilj očistiti što veće područje grada u jednom danu. Ovo je ujedno bio i prvi projekt nedavno osnovanog Vijeća mladih.

Akcija je počela u ponedjeljak, 20. svibnja u 16 sati okupljanjem volontera u Ulici Stjepana Radića 37b, parking Županije Zapadnohercegovačke).

let's_do_it_vijece_mladih_siroki_brijeg_3

U čišćenju Širokog Brijega su sudjelovali članovi četiriju udruga koje su osnovale Vijeće mladih Široki Brijeg te ostale građanke i građani Širokog Brijega, a dolaskom na akciju svoju podršku dali su načelnik Općine Široki Brijeg, Miro Kraljević, te njegov pomoćnik, Borislav Zovko.

let's_do_it_vijece_mladih_siroki_brijeg_2

Čistilo se na području od gradskog bazena do akvadukta u Borku, a neki volonteri su bili i odvažniji pa su ušli u korito rijeke Lištice te očistili ga od raznog smeća.

Akciji su svoj doprinos dali i učenici svih osnovnih i srednjih škola s područja naše Općine koji su izdvojili svoja dva školska sata te očistili dvorišta svojih škola.

let's_do_it_vijece_mladih_siroki_brijeg_4

Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su se odazvali akciji te sudjelovali u prvom projektu Vijeća mladih Široki Brijeg. Posebna zahvala ide i JKP Čistoća d.o.o. Široki Brijeg i Općini Široki Brijeg koji su osigurali dovoljan broj rukavica i vreća za smeće svim sudionicima.

let's_do_it_vijece_mladih_siroki_brijeg_1

Za sve upite i dodatne informacije obratite nam se na našoj facebook stranici: facebook.com/VijeceMladihSirokiBrijeg

 VIJEĆE MLADIH ŠIROKI BRIJEG

(www.jabuka.tv)

16 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.