Uspješna radna godina čapljinskih mažoretkinja

Iza čapljinskih mažoretkinja je naporna i radna, ali izuzetno uspješna godina, stotine nastupa u Hercegovini i Hrvatskoj te još dalje, izvan naših granica.

Iza njih su. također, brojna gostovanja u TV emisijama u BiH te na stotine odrađenih nastupa u njihovoj Čapljini i susjednim gradovima. Sudjelovale su i u brojnim humanitarnim projektima kako bi dale svoj doprinos u prikupljanju pomoći za liječenje njihovih bolesnih sugrađana.

Sve se to veže uz vrijedne čapljinske mažoretkinje koje su već postale neizostavni dio svih kulturno-zabavnih događanja u općini Čapljina, ali i šire. U ovoj godini su čapljinske mažoretkinje, na ideju Željka Bonića, pomoćnika načelnika općine Čapljina za društvene djelatnosti te njihove trenerice Alise Cvitanović, ponovno počele s radom nakon duže stanke.

capljina_mazoretkinje capljina_mazoretkinje2 capljina_mazoretkinje3 capljina_mazoretkinje5 capljina_mazoretkinje6

Mažoretkinje u ovom trenutku broje blizu 200 članica, i to svih uzrasta, od dječjeg sastava, preko kadeta A i B, juniora do seniora. Sve su uvijek vesele, nasmijane i razigrane pa su i prihvatile status “živog suvenira” općine Čapljina. I u ovom vremenu blagdana mažoretkinje će dati svoj doprinos u kulturnim i zabavnim događanjima, kao i na završnici velikog malonogometnog božićnog turnira u Čapljini za kojeg pripremaju poseban nastup i koreografiju. Uz sve to, čapljinske mažoretkinje se već pripremaju i za državno prvenstvo na proljeće na kojem očekuju mnogo medalja i naslova prvaka.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.