Uskoro IX. Međunarodna znanstveno stručna konferencija “Sfera 2020: Otvori u građevinarstvu”

Na IX. Međunarodnoj znanstveno stručnoj konferenciji ”Sfera 2020: Otvori u građevinarstvu” govorit će regionalni stručnjaci te će se predstavljati kompanije koje su lideri kada su u pitanju otvori u građevinarstvu.

Konferencija će se održati 03. i 04. ožujka 2020. godine u Sarajevu, u Hotelu Hills. Program oba dana konferencije će trajati u terminu od 11 do 16 sati, a ulaz je besplatan uz obaveznu registraciju. Ostalo je još 10 % slobodnih kapaciteta za sudjelovanje te se možete prijaviti putem web stranice.

Program konferencije pogledajte na LINKU.

Konferencija se sastoji od dva dijela – prezentacije znanstvenih i stručnih radova u prvom dijelu i prezentacije suvremenih tehnologija i proizvoda u domenu proizvodnje i dizajna prozora i vrata, u drugom dijelu konferencije.

Predavači su: a

  • arhitektica Vedina Babahmetović
  • arhitekt Alen Žunić
  • arhitekt Hrvoje Njirić
  • arhitekt Džan Karajica
  • profesor Murčo Obućina s Mašinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu
  • te stručnjaci s Instituta za standardizaciju BiH.

Generalni sponzor konferencije je kompanija Feal, dok su sponzori kompanije: Kristal Vitez, Sika BH, BH Alumil te kompanija Emerus.

Partneri i izlagači su kompanije: Profine BH, Velux, Valm, Termoglass, Rehau, Euro Roal, Zalmo, Pavković paneli, Schachermayer, Pressglass, Portmatik, VBH, Orgadata, te kompanija LLumar BH.

Organizator je mostarska kompanija Sfera d.o.o., ovog puta u suradnji s Mašinskim fakultetom Univeziteta u Sarajevu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.