Upoznajte 15 tajanstvenih lokacija u Bosni i Hercegovini

Najpopularniji bosanskohercegovački pustolov, travel bloger i jedan od najboljih promotera naše zemlje Robert Dacešin svakim novim videom otkrije nam nove zanimljivosti i posebnosti Bosne i Hercegovine.

U jednom od posljednjih videa koji je objavio na svom YouTube kanalu Robert nas je upoznao s 15 tajanstvenih lokacija u BiH, piše Klix.ba.

Na svom kanalu sam do sada snimio blizu 100 videa o ljepotama Bosne i Hercegovine, nastojeći da promoviram neke lokacije, za koje sam smatrao da možda nisu dovoljno posjećene. Lokacije, koje nekako zaslužuju više pažnje i da se o njima priča, jer one to svojom ljepotom zaista zaslužuju. Stoga, u ovom videu, odlučio sam da objedinim sva mjesta koja sam posjetio i napravim jedan video o 15 najskrivenijih bisera naše zemlje, napisao je Robert uz video.

Vaganska pećina, Pecka, jezero Balkana, Park prirode Tajan i Kočićevo ognjište samo su neke od lokacija koje nam je Robert predstavio u svom polusatnom videu.

Robertov video pod nazivom “Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj 1 turistička destinacija u svijetu” u listopadu prošle godine proglašen je najboljim turističkim videom na svijetu.

(www.jabuka.tv | Foto: Screenshot)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.