Upoznaj Ninu Badrić: Nagradna igra povodom koncerta u Mostaru

Nina Badrić
Kao i za ranije Ninine koncerte, tako i za ovaj vlada posebno veliko zanimanje, a ulaznice su u  pretprodaji dostupne po cijenama 20, 25 i 30 KM (VIP) na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online preko kupikartu.ba.

Jedva čekam koncert u Mostaru. Nema boljeg povoda od dana ljubavi, zapravo za Valentinovo pjevati. Nekako sam uvijek koncerte na taj datum održavala u Sarajevu, a sada prvi put evo me u Mostaru. Kako god da okrenem, uvijek je Bosna i Hercegovina 14. veljače, ustvari na Dan zaljubljenih, moj domaćin, izjavila je Nina Badrić medijima uoči koncerta u Mostaru.

Organizatori koncerta su u suradnji sa pjevačicom objavili i nagradnu igru za fanove u kojoj imaju priliku upoznati Ninu i slikati se s njom, zajedno s društvom s kojim stižu na njezin koncert u Mostaru. U nagradnoj igri mogu sudjelovati na društvenim mrežama organizatora.

Nina Badrić će na ovom koncertu pod nazivom “Ljubav za ljubav” slaviti ljubav, ali i brojne uspjehe koje je ostvarila u prošloj godini.

Njezin singl “Rekao si” mjesecima se nalazi na vrhu nacionalne top liste, dok je na YouTubeu u samo nekoliko mjeseci pregledan 8 milijuna puta.

Osim u novim, mostarska publika će uživati i u drugim najvećim hitovima iz Ninine dvadestetogodišnje karijere, poput: “Čarobno jutro'”, “Dodiri od stakla”, “Da se opet tebi vratim”, “Takvi kao ti”, “Dat će nam Bog”, itd., navodi se u priopćenju agencije PRimera.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.