UNO BiH oduzela 272 kilograma kave – Jabuka.tv

UNO BiH oduzela 272 kilograma kave

Službenici Uprave za neizravno oporezivanje BiH iz regionalnog centra Sarajevo spriječili su nezakonito stavljanje u promet 132 kilograma espresso i 140 kilograma mljevene kave.

Prilikom redovne kontrole protoka roba i vozila, na cestovnoj komunikaciji Zenica – Kiseljak, u mjestu Polje, općina Busovača, izvršeno je zaustavljanje i kontrola kombi vozila, vlasništvo jedne pravne osobe iz Kiseljaka. Detaljnim pregledom tovarnog djela vozila, pronađeno je 272 kilograma kave, za koju vozač nije posjedovao zakonom propisanu dokumentaciju.

Radilo se o 132 kilograma epresso kave i 140 kilograma mljevene kave. Predmetna roba je privremeno oduzeta, a protiv pravne i odgovorne osobe će biti pokrenut postupak pred nadležnim pravosudnim tijelima, priopćeno je iz UNO BiH.

(www.jabuka.tv | Foto: UNO BiH)


4 komentara

  • SPRČIM VAM MATER LOPOVSKU KAD CE TE HAPSIT POLITIČARE KOJI KRADU OMA 20 GODINA DAD CE TE OPET PRODAT KAVU I VAMA DOBRO

  • Djelatnici u crnom ,uino i ta bagra lopovi,lopovi obični ,Šef Prelo umješan u nelegalni uvoz ,pljačkaši oni debeli umazani ovčar Rafo,koliko su mu samo para na c arini u Duvnu dali Bašići prilikom uvoza
    robe iz Španjolske,svaka tura 500 Km,to su najobičnija govna,lopovi u državnoj odori…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.