Unisport Široki već 10 godina sa vama

U Širokom Brijegu već 10 godina za redom sa radom u sezonu 2017/2018 kreće Univerzalna sportska škola Unisport Široki Brijeg. Treninzi se održavaju dva puta tjedno, u prostorijama Sportsko rekreacijskog centra Tucak (na obilaznici kod svadbenog salona Široki). Plan i program Univerzalne sportske škole “Široki Brijeg” zasniva se na tome da se svaki trening radi drugi sport počevši od : nogometa, rukometa, košarke, odbojke, atletike, gimnastike, borilačkih sportova, plivanja i skijanja. Glavni cilj škole je da djeca upoznaju sve sportove, odnosno osnove navedenih sportova, da zavole sport kao igru, da nauče pobjeđivati ali i gubiti, odnosno da djeca budu ispunjena sretna i zdrava. Za dijete je najvažnije da se na sportskoj aktivnosti dobro zabavlja i druži s vršnjacima.

Također djeca imaju razna natjecanja sa drugim sportskim školama te izlete i druženja. U svakom slučaju Plan i program doprinosi da djeca zavole sport, da se vesele igri i natjecanju, da budu zadovoljna, brza, jaka, izdržljiva, sposobna, znatiželjna i prije svega zdrava.

Važna napomena : Od prošle godine krenula je posebna sekcija nogometaša, gdje bivši profesionalni nogometaš, sada profesor TZK-e radi poseban program nogometa usmjeren prema uzrastu djece. Djeca uživaju u nogometu, prijateljskim utakmicama ali i drugim stvarima koje nudi Plan i program Unisport.

U sezonu 2017/2018 kreće sa radom posebna Unisport vrtić sekcija, za dob djece od 03. godine gdje će profesori TZK-e raditi isključivo na razvoju motoričkih sposobnosti te socijalizaciji djece kroz trening parterne gimnastike. U koliko odaziv bude zadovoljavajući, treninzi će se održavati, osim u dvorani, u super uređenom prostoru karate kluba “Široki” u centru grada.

Prvi trening, raspored po grupama i upis novih članova je u petak, 08.09.2017.godine u 17.00 sati u prostorijama SRC Tucak, na obilaznici kod svadbenog salona Široki.

Više informacija na broj: 063-693-333, ili na mail [email protected] Svakako nas pratite na facebook stranici pod nazivom : Unisport Široki, Široki Brijeg.

 

Komentiraj: