Umirovljenici iz Ljubuškog i ove godine će dobiti božićnice

Umirovljenici s područja Grada Ljubuškog i ove godine dobit će božićnicu.

Pred nama je puno aktivnosti koje planiramo realizirati, no za njih je potrebna pomoć i potpora, mogu najaviti dobru vijest za umirovljenike s područja Grada Ljubuškog kako Grad Ljubuški i ove godine priprema božićnicu za njih, zahvaljujući gradonačelniku Vedranu Markotiću i ove godine ona će se realizirati, izjavila je za Radio Ljubuški nova predsjednica Udruge umirovljenika Ljubuški Antonija Tomić.

Također, u tijeku je obnova prostorija Udruge umirovljenika Ljubuški.

Udruga umirovljenika trenutno vrši upis novih članova, imamo potpisane ugovore s Reumalom Fojnica preko koje naši članovi imaju popuste, od iduće godine postajemo središnja udruga za našu županiju, no za to su nam potrebna sredstva, stoga koristim priliku pozvati naše gospodarstvenike da nam daju podršku kako bismo uspjeli u toj aktivnosti, rekla je Tomić.

Podsjećamo, lani je oko 2.000 umirovljenika s minimalnim mirovinama dobilo po 100 KM božićnice.

(www.jabuka.tv)

22 komentara

  • Ljubušaci su i do sada davali božićnice umirovljenicima, plaćali haljine maturanticama i kupovali odijela maturantima, kupovali knjige učenicima, plaćali maturalne večeri i sašta još. Široki, Posušje i Grude mogu samo “piliti” u Ljubušake-“.Svaka čast.

 • Ovo je do udruge umirovljenika,a naš drug Slavko je faca za sebe i one metuzaleme oko sebe ,oronuli komunjare se nedaju a udruga Široki ima više članova nego , Ljubuški Posušje, i grude zajedno i ta udruga bi trebala biti to a ne ostavština zvizde crljene

 • Koliko poznajete ljudi iznad 60 koji su ambiciozni = 0
  Dozvolimo mladim i ambicioniznim ljudima da upravljaju, županijom , općinom, mjesnom zajednicom.

 • Vidite li vi iz teksta da nije samo do Udruge umirovljenika nego piše zahvaljujući gradonačelniku Markotić ..i zato svaka čast .Koliko god da dobiju dobro je i hvala .Ovi drugi nisu se Suzuki ni lani ,a neće ni ove godine ,a hvale se kako su uspješni .Sramota.Ni za Božić ne mogu učiniti dobro djelo ,a kamoli kroz cilu godinu.Oni će isto ostariti ,ali će imati dobre mirovine ,a ne ko mi daju nam socijalu .

 • Cekajte, nije mi jasno dobije li se to od clanarine ili cega.Ako se dobije od clanarine , onda bolje svakom ostavljat clanarinu u kasicu prasicu i uzet na kraju godine.I cuj daje se onima sa najnizom mirovinom…ovi sa najnizom su vecinom sa 15 godina staza , a mi ovi sto smo crncili 40 i ko eto imamo puno para.

  • 95:55,
   Ovi što su crnčili 40 godina imaju mirovinu 100 km veću nego ovi što su skucali 15 godina. Što je velika sramota koju treba ispraviti jer su oni uplatili najmanje 160 000 km(za 35 godina da žive nešto bi mogli isplatiti) a ovi za 15 godina su profitirali. Pa neka jer su i njima mirlvine male. Ali sve nam tako. Umjesto da se nagradi tko je radio 40 godina nagradio se tko je radio 15 godina.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.