Ultrasi se pohvalili plijenom uz simboličnu poruku

Navijačka saga u Mostaru dobila je svoj nastavak.

Naime, Ultrasi su se snimkom na društvenim mrežama pohvalili ukradenim plijenom uz simboličnu poruku: Pozdrav moleri! i pjesmu Zostera “Bezbolnim palicama”, kao odgovor na snimku koju je ranije objavio Red Army.

Na snimci se vidi oko 50-ak naopako postavljenih transparenata navijača Veleža, pa su se mnogi odmah zapitali, kako nalaže kodeks, hoće li doći do njihovog gašenja, kao što je to bilo pitanje kada su ukradeni transparenti Ultrasa.

Podsjetimo, sve je krenulo prije mjesec dana, kada su pripadnici navijačke skupine Red Army ukrali glavne transparenate navijača Zrinjskog. U subotu (jučer), Ultrasi su se osvetili za navedenu krađu čime se nastavljaju “sukobi” ljutih rivala.

(www.jabuka.tv)

22 komentara

  • Odrasli ljudi kradu jedni drugima krpice i slave to kao uspjeh…. Žalosno s obje strane oko čega se zamaraju. Svim roditeljima apel da drže djecu dalje od navijačkih skupina. A od nogometa na terenu ni “n” , najgora liga u Europi i ti u zlatno doba nogometa kada su doslovno sve lige porasle a mi zapeli.

  • Pitanje za milijun bezvrijednih pfeninga: Koje su budale veče budale, a koje su budale manje budale: Ultrasi ili Red Army?

  • Jazavci i jedni i drugi..zasto jazavci: pa da imaju codeks kako kazu i kunu se u isti ne bi krali ko najjadniji lopovcici u neka doba noci krpe neke (neko na šake uzeli iste)…#aUšaCiganiMistarski

  • Tako treba, samo jos se na te Titine simbole “bratstva i jedinstva”, poxrat i poxiskit, slika za vikove. Cuj “red army”, partizanska armija, ah?! 😂. Jeste li Niskicem danas slavili druga Tita, koljaca Hrvata?, hebo je i on vas. Iako su u Mostaru mnogo Meha, za vrime Tite iskeljavali svoj anti-krscanski, anti-hrvatski zulumski pogon kao suradnici Udbe.

  • Koji ultrasi? Pa oni ne postoje. Sad ne postoje ni red army. Oruzana pljacka kuce pune transparenata se slavi na navijacki nacin 😱
    6 molera istuce momka u stubistu i salji cesima slike, oduzeli bivsim ultrasima zastave. Na sta se dovede navijacki svijet. Zato ovo i je bosnia i zato nas europa zove treci svijet. Tuge i jada od mostara grada. Govno i jednima i drugima

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.