Uljepšajmo božićne blagdane teško oboljelom 12-godišnjaku iz Mostara

Teško oboljelom mladiću iz Mostara, 12-godišnjem Andiju Milasu, još jednom je potrebna pomoć dobrih ljudi. Dok brojna djeca imaju najrazličitije želje, za Andija Milasa najljepši pokloni su oni koji mu pomažu u liječenju.

Andi Milas teško je oboljeli dvanaestogodišnji dječak iz Mostara, koji zbog oboljenja nije u mogućnosti hodati, govoriti, normalno živjeti i raditi sve ono što rade njegovi vršnjaci. Obolio je sa šest mjeseci i njegova majka Sanja Milas do danas ga njeguje i bori se za njegov život, a potrebna mu je 24-satna njega.

Portal Jabuka.tv u više je navrata pisao o ovom dječaku, a pomoć dobrih ljudi još jednom mu je potrebna. Andi je stopostotni invalid i boluje od Westova i Williamsova sindroma, aortne stenoze i celijakije, a uza sve to ima i najteži oblik epilepsije te cistu na mozgu.

Nažalost, njegova je bolest neizlječiva i ovo je samo produživanje agonije. On ne smije biti bez lijekova, osuđen je na doživotnu terapiju bez koje bi umro, a koja je skupa. Ti ga lijekovi drže na životu, a mjesečno za lijekove treba izdvojiti više od 1.500 KM, rekla je Andijeva majka ranije za portal Jabuka.tv.

Sanja Milas sa svojim sinom živi u Mostaru i svakodnevno mu daje propisane lijekove i njeguje ga, a dva puta godišnje idu na liječenje i kontrole u Zagreb i Sarajevo. Andi je trenutno u rizičnim godinama, između 11. i 13. rođendana, pa mu je potrebna posebna skrb.

Njegova samohrana majka nije u mogućnosti pokriti sve troškove njegova liječenja.

Iako je, kako kaže, svjesna da ne postoje gotovo nikakve šanse da ishod ove priče bude pozitivan, Sanja Milas borit će se da njezin sin živi koliko god mogne i da njegova smrt ne bude zbog neimaštine.

Svatko tko želi pomoći ovom dječaku iz Mostara, može to učiniti uplatom na žiro račun jednoga od sljedećih brojeva:

Žiro račun je otvoren kod Sberbank BiH – broj 1402010018351995, sa naznakom – ZA MALOG ANDIJA.
Za uplate iz inozemstva – SWIFT SABRBA22, IBAN BA 39 1402014100008884, Sanja Milas, sa naznakom – ZA MALOG ANDIJA.

Pozitivna priča: Nepokretni Širokobriježanin prodajom crteža pomaže dječaku iz Mostara

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.