Ulaznice po nižim cijenama za koncert Nine Badrić u Međugorju moguće kupiti do kraja tjedna

Ulaznice po nižim cijenama za koncert Nine Badrić, koji će se održati 13. kolovoza u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju, moguće je kupiti do kraja tjedna isključivo na info pultu Mepas Mall-a i online preko kupikartu.ba.

Od ponedjeljka, 10. srpnja u redovnu prodaju stižu ulaznice po novim cijenama, a uz postojeća prodajna mjesta, otvara se novo- blagajna Herceg etno selu u Međugorju.

Ovo će biti drugo Ninino gostovanje u impozantnom amfiteatru u Međugorju, te drugi ovogodišnji koncert u Hercegovini, nakon onog u veljači u Mostaru koji je rasprodan za dva dana.

Iza Nine je više od dva desetljeća impresivne karijere, a upečatljiva je bila prošla godina u kojoj je Nina “pomela” top liste čitave regije sa pjesmom “Dani i godine” koju mnogi sada već smatraju vječitim evergreenom i najboljom pjesmom desetljeća.

Nina je osvojila nagradu Hrvatske diskografske udruge za izvođačicu godine, nagradu Narodnog radija za najemitiraniju prošlogodišnju pjesmu, a uz sve to videospot “Dani i godine” na YouTubeu je pregledan više od devet milijuna puta u nepunih godinu dana.

Sve novosti vezano za koncert u Međugorju možete pratiti na facebook stranici organizatora
https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.