Ulaznice po nižim cijenama još nekoliko dana za predstavu “Ne mogu danas, danas imam ženske probleme”

Glumica Jelica Brestovac na ovim prostorima najpoznatija po predstavi „Tražim muža“ naredni tjedan stiže pred mostarsku publiku s novom urnebesnom komedijom „Ne mogu danas, danas imam ženske probleme“.

Prvo izvođenje predstave u Mostaru zakazano je za 10.4.2024. u 20 sati u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača.

Ulaznice iz prvog pretprodajnog kontingenta dostupne su još nekoliko dana po cijenama 15 i 20 KM na info pultu Mepas Malla i online preko Kupikartu.ba.

Predstava govori o ženi koja prolazi razne životne faze, donoseći uglavnom pogrešne odluke, a te odluke vode je u začarani krug iz kojega ona ne izlazi do trenutka kulminacije u kojem shvaća da život ne može više ići takvim tijekom i da mora preuzeti stvari u svoje ruke.

Ova urnebesna komedija, protkana glazbom i veselim duhom govori nam o smislu življenja. Poruka je jasna: nije još vrijeme za umiranje jer život nas čeka!

Ponekad se pretvorimo u strojeve koji trče za materijalnim stvarima, za nekim vrijednostima koje ispunjavaju životnu formu i u toj trci izgubimo osnovnu nit, a to smo mi sami.

Kako usporiti? Kako povući tu ručnu kočnicu ? Možda odgovore pronađete baš gledajući ovu dinamičnu, veselu i komičnu predstavu.

Dok se budete smijali svim životnim situacijama u kojima se svatko može pronaći, shvatit ćete suštinu da ste sami sebi najvažniji te da je upravo sada vrijeme da živite punim plućima.

Vidjet ćemo koji su to ženski problemi i zajedno ćemo ih pokušati riješiti.

Predstava će u ovom mjesecu biti izvedena i u Sarajevu 23.4. u Bosanskom kulturnom centru.

Ulaznice su u prodaji na biletarnici BKC-a, platou Skenderije i online.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.