Ukraden po jedan Golf u Grudama, Posušju i Ljubuškom

U prethodna 24 sata zaprimili smo tri prijave o krađama motornih vozila, a u svim slučajevima riječ je o vozilima marke VW Golf, tip IV.

Noću s ponedjeljak na utorak otuđen je Golf koji se nalazio parkiran ispred obiteljske kuće, koja se nalazi u Ulici fra Gabre Grubišića u Grudama, a istu noć otuđen je i Golf koji se nalazio parkiran u Ulici Marka Marulića u Posušju. U utorak, u vremenu između 04:00 – 15:30 h, otuđen je Golf koji se nalazio parkiran na parking prostoru, na Trgu Kralja Tvrtka u Ljubuškom. Policijski službenici nadležnih Policijskih uprava izvršili su očevide te poduzimaju druge izvide s ciljem rasvjetljavanja počinjenih kaznenih djela.

Noću s ponedjeljak na utorak nepoznati počinitelj ili više njih otuđio je registarske pločice s motornog vozila marke VW Golf, tip V, vlasništvo JP HT Mostar, koje se nalazilo parkirano u Ulici dr. Franje Tuđmana u Grudama. Po zaprimljenoj prijavi policijski službenici PU Grude izvršili su očevid te poduzimaju druge izvide u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.

(www.mupzzh.ba)

12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.