Ukinuta presuda krvniku Hrvata Uzdola – Jabuka.tv

Ukinuta presuda krvniku Hrvata Uzdola

Ukinuta je prvostupanjska presuda Enveru Buzi koji je osuđen na 12 godina zatvora zbog ratnog zločina nad Hrvatima Uzdola.

Radi se o masakru u hercegovačkom selu Uzdolu u kojemu je 1993. godine ubijen 41 Hrvat, među kojima su bili civili i pripadnici HVO-a.

I prvostupanjska presuda za ratni zločin ocijenjena je sramotnom, međutim ukidanje prvostupanjske presude novi je udarac za Hrvate u BiH i nova poruka o legalizaciji stravičnih zločina nad ovim narodom u BiH.

(www.jabuka.tv)


21 komentar

 • Gdje su sad Komsic i Dzaferovic?Zato ih novinar Jabuke..TvHB..bljeska ili bilo tko ne zamoli interviju i ne upita ga o ovoj odluci?!Ali jok..bolje je sutjeti i piskarati na portalima ovu vijest..da se balidzani ne bi uvrijedili!

 • Čini se da svi zločini u BiH nisu isti, sve zavisi iz kojeg su naroda krvnici. Pa i sam Bakir javno poziva na ukidanje svih prava Hrvatima i još nitko se nije ozbiljno oglasio od međunarodnih tjela koji nadgledaju zbivanja u BiH, a da je kojim slučajem neki Hrvat tako govorio protiv Muslimana svi bi se digli na prednje noge. Izgleda da su u BiH svi narodi jednaki, samo neki jednakiji.

 • On je bio kurir Sefera Halilovica i kad je halilovic oslobodjen onda sta mozes kazati na sve to vec da Bog da drzava nikada ne bila a i nece.Sud pravdu kroji po svojoj volji Dabogda krepali svi u sudstvu i pravosudju.

 • Njega će ugostit onaj Senad na N1 i još će ispast heroj.Naši su jadnici i praznoglavci.Da ima štogod ukrast ,e tu su ( smo) dobri.

 • Čuo sam jutros kako ne Plenki veličanstveni jako iznenađen ovom presudom.
  Tugu sa njim djele svi članovi vlade i koalicijski partneri.Ponaosob gospoda Stanimir i Pupi.Također je vrli Dragomir Nečovječić, inače preseravajući kradezeja bih(jal ne bih), izrazio čuđenje koje je izgledo ovako🤔…
  Sprema se velika ofanziva “tvoraca i čuvara hrvatske državnosti i i pripadajućega joj puka” u smjeru utapanja prstiju u narodno blago-a za vlastitu korist, kako bi ovakvi slučajevi bili utopljeni u količini stečenoga i pod hitno gurnuti pod tepih, a sve to u svrhu zaštite interesa džepa vlastitoga, a u korist nadolazećih izbora grada na Neretvi i lokalnih u Lijepoj Našoj, što će rezultirati hitnom mazanju očiju svekolokoj javnosti..
  Srećom, nije to onaj isti kradezej, onaj sa Jožom, Boljkovcem, Sovom zvanim Šeksi,Stipom dlakavim, Sanaderom pokvarenim i inim brabonjačkim nakotom koji je posmakao Kraljeviće, Pavloviće, Barišiće, Paradžeke i ostale-te popljačkao svo blago puka katoličkoga, već je ovo neki novi kradezej, Plenkijevo stado vrlih uhljeba kojemu prkno čuvaju ratni zločinci Vukovara i nebrojenih mjesta po hr. I bih, uz naravno svekoliku pomoć već spomenutog Dragutina Nečovječića, inače poštenjačine-nadaleko poznate.
  Garnitura za Nobela.
  Ja se nadam kako će oni ovo rješiti u roku”sad pa sad”
  Kreću trolovi, čuvajte se narode!

  • Nebriga njih puno ni za branitelje istinske koje je Bog sačuvao pa su došli kući živi a ni za one koji nisu među nama a ni za ostali narod njih brigaju samo oni sami njihovi pristaše i ugljeni koji Jim služe kao glasačka mašinerija a zauzvrat dobro žive uz njih i onda se nema tko oglasiti za ovu njima manje vrijednu polovicu naroda.

 • Nebriga njih puno ni za branitelje istinske koje je Bog sačuvao pa su došli kući živi a ni za one koji nisu među nama a ni za ostali narod njih brigaju samo oni sami njihovi pristaše i ugljeni koji Jim služe kao glasačka mašinerija a zauzvrat dobro žive uz njih i onda se nema tko oglasiti za ovu njima manje vrijednu polovicu naroda.

 • Jadni mi očekujući od njih dase oglase razdjelili su narod razdjelili su branitelje oni su postigli šta im je trebalo i s tim imaju sigurni većinu a oni moraju slušati i dobro će živjet i njih dalje nebriga ništa.

 • Vidite kolko su nasih Branitelja muslimanske takozvane revizije ostavile bez kruha a zločince krvnike svoje oslobađaju a zasto šute Čóvič Ljubič Barša velki jer je njima dobro a narod nam iseli Tuga

 • di su pusti hercegovacki ratnici sada, da smaknu govno i familiju mu. moj hvo sta uradiste hrvatima u heregovini. niste zavrsili ni posao ni rat. ni sad nije kasno da vas djeca upamte ko spasitelje. svi jaki na prici, a djela govore drugo. daj penziju do 3-4 stoje i bit cu poslusni cuko

 • Tako je,revizija skinula većini Hrvata invalidninu,a naši “vrli” političari bez reakcije da nas zaštite,dakako oni se brinu za ” nacionalne” interese

 • Za sve ovo što se događa kriv je HDZe.
  Neka bojkotirao vlast, državu, proračun neka Dragan Čović uzme kalašnjikov i povede za sobom Denisa Lasića, Barišu Čolaka, itd itd.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.