Uhićeni osumnjičeni za napad u Bostonu: Ubijen policajac

Nakon što su osumnjičeni za bombaški napad ubili policajca na sveučilištu MIT, pobjegli su. Krenula je potjera. Nakon sukoba, policija je svladala jednog od njih. Dvojica muškaraca sukobila su se s desecima policajaca na ulicama Watertowna u blizini Bostona u petak rano ujutro. Bili su naoružani pištoljima i eksplozivom koje su držali u ruksacima.

Oko 1 sat ujutro stanovnici su izvijestili kako su čuli eksploziju. Pogledali su kroz prozor i vidjeli dvojac kako se skriva iza Mercedesa. Policija je navodno uhitila jednog muškarca kojega sumnjiče za eksplozije na maratonu dok je drugi pobjegao. Sve je počelo u četvrtak oko 23 sata nakon ubojstva policajca na sveučilištu MIT. Muškarci su pobjegli s mjesta nesreće s ukradenim Mercedesom.
Policija nije odmah htjela potvrditi vezu

Nakon pucnjave u kampusu na mjesto nesreće došao je i FBI i hitna pomoć. Prevezli su policajca u bolnicu gdje su samo mogli proglasiti smrt. Deseci policajaca okružili su zgradu 32 kraj koje je policajac upucan. Zgradu koriste studenti informatike, lingvistike i filozofije. Vlasti su zamolile studente da ne izlaze iz soba dok policija vrši očevid. Na internetskoj stranici sveučilišta još stoji obavijest studentima da ne izlaze jer kampus nije siguran.

[youtube id=”X8w9JLlJeJQ” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.