Uhićeni muškarci koji su bježali od policije u autu bh. registracija

Policija je uhvatila svih šest muškaraca koji su u utorak ujutro u središtu Ogulina bježali pred policijom u automobilu bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, a karlovačka Policijska uprava ističe kako se zasad ne može reći da je riječ o ilegalnim migrantima.

Nakon zaustavljanja automobila četvorica su pobjegla uz Obrtničku školu prema željezničkoj pruzi. Dvojica su svladana na kolniku i uhićena, a poslije su pronađeni i uhićeni i ostali. Iako su neki mediji izvještavali da je riječ o migrantima, glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Senka Staroveški rekla je za Hinu kako ne može potvrditi da je riječ o ilegalnim migrantima.

Zasad možemo reći samo da je svih šest osoba pod nadzorom policije i da cijeli dan traje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile okolnosti događaja, rekla je Staroveški i najavila više informacija nakon kriminalističkog istraživanja.

Zaustavljanje automobila u kojem su šestorica bježala pred policijom bio je za građane Ogulina nesvakidašnji prizor jer je nekoliko policijskih automobila pod sirenom i rotirajućim svjetlima nastojalo okružiti ulice i tako prisiliti bjegunce da se zaustave, u čemu su i uspjeli.

(Hina)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.