Uhićen jedan napadač na učenike u Mostaru

“Jedna muška osoba privedena u službene prostorije policije koja se dovodi u vezu s napadom koji se dogodio prije dva dana ispred mješovite Srednje Strojarsko-prometne škole u Mostaru”, izvijestili su u srijedu iz MUP-a HNŽ.

Priopćeno je kako je napad bio obijest i huliganizam, a istraga u ovom slučaju se nastavlja. Nije precizirano radi li se o maloljetniku ili punoljetnoj osobi, kao niti radi li se o bivšem ili učeniku koji još uvijek pohađa ovu školu ispred koje se incident dogodio.

Školu je posjetio i ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Zlatko Hadžiomerović.

Kako je istaknuto u priopćenju koje je proslijeđeno iz spomenutog ministarstva, ministar je između ostalog izjavio:

“U svakom slučaju osuđujem svaki oblik nasilja i od MUP-a ću zatražiti hitno rasvjetljavanje slučaja i kažnjavanje odgovornih. Također, kao ministar obrazovanja, zatražiti ću od kolege Bevande redovno prisustvo policije u blizini ove škole.”

Podsjetit ćemo kako je u ponedjeljak oko 15:40 sati za vrijeme velikog odmora ispred već spomenute škole dotrčala skupina maskiranih mladića te su kamenjem, a potom i fizički nasrnuli na učenike koji su se nalazili na ulici ispred škole. Pet srednjoškolaca je tom prilikom ozlijeđeno.

(Bljesak.info)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.