Uhićen Fahrudin Radončić

Policijski djelatnici SIPA-e u ponedjeljak su u Hadžićima uhitili Fahrudina Radončića, predsjednika SBB-a i vlasnika Dnevnog avaza.

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u ponedjeljak, u operativnoj akciji ”Lutka 2”, na području Hadžića slobode lišili osobu inicijala F.R. zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo iz članka 241. KZ BiH ”Ometanje rada pravosuđa”.

avaz-sipa

U tijeku su pretresi objekata na tri lokacije na području Sarajeva s ciljem pronalaska i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljnjem postupku.

Navedene aktivnosti realiziraju se po naredbama Suda BiH i Tužiteljstva BiH. Osoba lišena slobode privedena je u službene prostorije SIPA-e radi kriminalističke obrade.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Tko je sljedeći,što kaže gazda Bakir,možda Dragan Čović,Dodika je malo teže uhititi jer ima svoj entitet RS-ku i svoju policiju,koja nebi bila skršteni ruku.Bakir ko Erdogan u Turskoj tko ne igra po njegovom hapsana.Pokrio federalni Mup,tužilaštva,kontrolira sudove i montira procese.Bilo bi dobro da Sudovi i tužilaštva napokon riješe ubistvo Joze Leutara tadašnjeg min.MUP-va Federacije.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.