Uhićen bivši pripadnik 5. korpusa Armije RBiH

Prema nalogu tužitelja iz Posebnoga odjela za ratne zločine, policijski djelatnici SIPA-e 11.studenoga uhitili su osumnjičenoga za ratni zločin.

Navedeni osumnjičeni je pod istragom Tužiteljstva BiH i osumnjičen je da je u svojstvu pripadnika 5. korpusa Armije RBiH počinio ratni zločin nad ratnim zarobljenicima, pripadnicima VRS u ljeto 1995. godine.

U interesu istrage tužiteljstvo neće objavljivati identitet osumnjičenoga.

Navedeni osumnjičeni je pod istragom zajedno sa više osoba koje su sudjelovale u zločinu i osumnjičen je da je osobno ubio jednoga zarobljenika.

Nakon uhićenja, postupajući tužitelj ispitao je osumnjičenoga te će u zakonskom roku odlučiti o daljim aktivnostima, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Zar je među hrabrim junačinama iz redova slavne Artmije BiH bilo ratnih zločinaca? Oslobođenje, FTV, BHTV, Face, Avaz, klix.ba i ostali mediji iz dragog nam glavnog grada “jedne i jedine” milijun su puta ponovili da toga u njih nema. Samo su Hrvati i Srbi ustaše, četnici, fašisti i nacionalisti, a oni iz redova “bošnjaka” svi su antifašisti.

  • Dok ne uhapsite Atifa Dudakovića,ništa.On je alfa i omega svega zla što se dešavalo u V-Korpusu,za sve zločine zna a neke je i osobno naredio a možda i izvršio.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.