Ugušila ga jastukom: Chiari Pašić 33 godine zatvora za ubojstvo sina

Chiara Pašić na Županijskom sudu u Puli osuđena je na 33 godine zatvora zbog zbojstva svog trogodišnjeg sina. Petnaestogodišnjakinja koja joj je pomogla u ovom monstruoznom zločinu dobila do tri godine u odgojnom zavodu u Požegi.

Chiara Pašić (33) osuđena je na 33 godine zatvora za kazneno djelo teškog ubojstva. Uz to, određena joj je mjera psihosocijalnog tretmana u trajanju od najviše dvije godine.

Do pravomoćnosti presude bit će zadržana u istražnom zatvoru. Vrijeme provedeno u zatvoru uračunat će joj se u kaznu, piše Dnevnik.hr.

Podsjetimo, prema optužnici, majku i njezinu pomagačicu, koja je u to vrijeme bila štićenica pulskog Doma za odgoj djece i mladeži u bijegu, teretilo se da su 23. svibnja 2017. zajedno i dogovorno, u stanu na adresi Akvilejski prilaz u Puli, u nakani da ga usmrte, ugušile trogodišnjeg sina Chiare Pašić (32), a zatim tijelo odnijele do obale mora kraj bivše vojarne Vallelunga i tamo ga bacile u more te pokušale to prikazati kao da se dječak utopio.

Dječaka, koji se cijelo vrijeme pokušao osloboditi, ugušile su jastukom. Prema presudi, to su učinile samovoljno i dobrovoljno, svjesne djetetove nejakosti i nemoćnosti.

Suđenje za stravični zločin koji je šokirao hrvatsku javnost odvijalo se iza zatvorenih vrata radi zaštite optuženice koja je mlađa od 18 godina.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.