Ugostiteljski objekti iz Š. Brijega na jednom mjestu

S ciljem povećanja „gastro obitelji“ i sa željom da se korisnicima uštedi dragocjeno vrijeme gastro portal moj-restoran.info odnedavno predstavlja i ugostiteljske objekte iz Širokog Brijega.

Odlična je to prilika za sve posjetitelje portala da na jednostavan način pronađu željeni objekt i sve važne podatke, fotografije i jelovnike istih. Također, prilika je to i za sve vlasnike objekata da se predstave širokom auditoriju i dobiju kvalitetno internet oglašavanje. Oglašavati se mogu restorani, pizzerije, konobe, fast food-ovi, a tu su i posebne kategorije za svadbene salone i catering.

Važno je naglasiti kako se na portalu oglašavaju i razne firme koje se bave opremanjem ugostiteljskih objekata te proizvođači hrane i pića. Isto tako, objavljujemo i druge zanimljive sadržaje posvećene gastronomiji i gastronomskoj ponudi u BiH i šire.

Inače, moj-restoran.info je prvi specijalizirani gastro portal u Bosni i Hercegovini, a ujedno je i najčitaniji portal koji se bavi gastronomijom i promoviranjem ugostiteljskih objekata i njihove ponude. Posjetitelji mogu pretraživati portal prema različitim kriterijima, a osim pregleda objekta tu je i dostavni servis zahvaljujući kojem smo našim korisnicima uvelike olakšali naručivanje i dostavu hrane.

Informacije o kvaliteti hrane, usluzi, ambijentu, cijeni mnogima su pojednostavili izbor omiljene destinacije za poslovni ručak, romantičnu večeru, proslavu vjenčanja, rođendana ili neku drugu prigodu, ali i pronalazak djelatnika.

Vjerujemo da smo vam ponudili i više nego dovoljno razloga da nas posjetite!!!

O ukusima ne raspravljamo, ali informacije serviramo.

Kontakt:
Mob: + 387 63 058-844
E-mail: [email protected]
Web: www.moj-restoran.info1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.