UFC spektakularnim videom najavio borbu godine između Miočića i Cormiera

UFC je napokon objavio pravu video najavu za povijesnu borbu između Stipe Miočića i Daniela Cormiera na UFC-u 241.

Uz glazbenu podlogu Beethoweenove “Mjesečeve Sonate”, najavljen je povijesni revanš između Stipe Miočića i Daniela Cormiera u teškoj kategoriji. Tako je UFC nazvao možebitnu borbu godine koja će se održati 17. kolovoza u Anaheimu, u saveznoj američkoj državi Kalifornija, prenosi Gol.hr.

Cormier se vraća u dvoranu gdje je doživio svoj najteži, kasnije poništeni poraz, dok Miočić dolazi u Kaliforniju po ono što smatra svojim.

Bolji sam borac i tu sam da to dokažem, rekao je Miočić, na što je Cormier odgovorio: Dobio je svoj revanš, a sad ću mu napraviti isto što i prošli put.

Napravio je stvari koje nije nitko nikad prije njega, ali uvjeren sam da nije dovoljno dobar da me pobijedi, poručio je Cormier te nadodao:

Ponovno ću pobijediti Stipu Miočića i ovog puta ga neću svladati samo u oktogonu. Ovog puta ću ga uništiti. Napravit ću mu nešto što će jako dugo ostati u njemu, najavio je Cormier.

Borim se cijeli život i ovdje sam da ga razbijem i ponesem svoj pojas, izjavio je bivši prvak.

Daniel Cormier, jedini uz Randyja Couturea koji je držao poluteškaški i teškaški pojas, u slučaju nove pobjede zacementirao bi status jednog od najvećih, za mnoge i najvećeg borca svih vremena.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.