Udruga za promicanje vizalne kulture Točka iz ŠB osvojila prvu nagradu

KOMPANIJA SONY NAGRADILA AUTORE NAJBOLJIH OSTVARENJA

Dodijeljene nagrade za najbolje filmove na natječaju “Snimi i ti svoj kratki film”

Najboljim filmom proglašen kratki film ‘‘Book”, djelo članova Udruge za promicanje vizualne kulture TOČKA iz Širokog Brijega.

Na prigodnoj ceremoniji, organiziranoj u povodu završetka natječaja ”Snimi i ti svoj kratki film”, u petak 13. jula u Sarajevu, kompanija Sony nagradila je autore najboljih ostvarenja.
Uz prisustvo predstavnika kompanije Sony, te predstavnika medija, nagrađena su tri najbolja kratka filma, u konkurenciji od više od 90 prijavljenih.

Prema ocjeni žirija kojim je predsjedavao bh. reditelj Ivan Ramadan, najboljim filmom proglašen je film ‘‘Book”, dijelo članova Udruge za promicanje vizualne kulture TOČKA iz Širokog Brijega, koje je kompanija Sony nagradila Sony kamerom sa ugrađenim projektorom. Autori navedenog filma su Svetislav Cvetković, Zoran Šimunović i Tomislav Ćavar.

Druga nagrada, Sony digitalni fotoaparat, pripala je Nedimu Šečeragiću iz Sarajeva za film ”Crust”, dok je treću nagradu, Sony mp4 player, osvojila Ada Sokolović iz Sarajeva za film ”85 sekundi”.

Prema riječima direktora predstavništva kompanije Sony za BiH, gospodina Enisa Šoškića, i ove godine je vladao veliki interes mladih autora za učešće u nagradnoj igri, prijavljeni filmovi su bili izuzetno kvalitetni, te zadatak – odabrati najbolje, nije bio nimalo lak.

(www.sutra.ba | www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.