Carinici tragajući za oružjem otkrili čovjeka s najvećim penisom na svijetu

Jonas Falcon je formalno čovjek sa najvećim penisom na svijetu, nakon neobičnog incidenta u kalifornijskoj zračnoj luci. Carinici su mislili da Jonas ima skriveno oružje između nogu, da bi se ubrzo potom uspostavilo da je u pitanju njegov penis, koji je dugačak čak 23 centimetra.

Četrdesetjednogodišnji Newyorčanin se nije mnogo naljutio na osiguranje zračne luke, ali se nije mogao načuditi njihovoj reakciji kada su shvatili da Jonas nije opasan i ne nosi oružje.

– Bilo mi je neprijatno kada me je jedan od članova osiguranja pitao jesam li siguran da su mi džepovi prazni. Rekao sam “da”, a on me je i dalje čudno gledao. Potom je odlučio da me pretrese i, pošto je opipao moj penis, posuo ga je nekakvim prahom, koji detektira eksplozive. Bilo mi je smiješno – rekao je Falcon u jednom intervjuu.

U šali je dodao kako će ubuduće kada bude putovao avionom oblačiti isključivo biciklističke hlačice, kako bi se jasno vidjelo o čemu je riječ.

Kada je imao 18 godina Jonas je shvatio da je “poseban”, jer je već tada dužina njegovog penisa bila blizu 30 centimetara. HBO je još 1999. godine snimio dokumentarac o njemu i njegovoj obitelji.

Danas je Falconov penis dugačak 23, a u erekciji 34 centimetra.

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.