Udala se mlađa kći Mate Bulića: “Apsolutno sam zadovoljan!”

Katja Bulić i Toma Drmić vjenčali su se u crkvi sv. Stjepana u Brelima. Suze radosnice nije mogao sakriti tata Mate Bulić koji je kao i supruga Zdravka, oduševljen zetom.

Apsolutno sam zadovoljan. Moja dugogodišnja želja je bila da mi se kćeri udaju za naše ljude. Oni se znaju od malena,  imaju iste poglede na život, u istom su se okruženju gojili. Drago mi je da se iz takvih druženja todila ljubav. Tako je bilo i sa starijom kćeri. Ako želim svim drugima da ožene sinove i kćeri jer kada se dugo poznaju imaju iste običaje i stil života. Iz iste su sredine, ispričao nam je Mate Bulić.

Gdje je mlada? Gdje su kumovi?, pet minuta iza zakazanih 17 sati brinuo se Mate kao i mladoženja. Ali, sve joj je oprošteno kada se pojavila i zablistala besprijekorno uređena, u bijeloj vjenčanici, s velom i dugim šlepom.

Katja je buduća odvjetnica, završava fakultet u Njemačkoj, a zet je inženjer elektrotehnike. Radi u velikoj i poznatoj švicarskoj tvrtk.

Starija je kćer menadžerica u Lufthansi. Imam i dva unuka. Kao roditelj sam zadovoljan jer smo svojoj djeci dali kruh u ruke, a to je poslanica svih roditelja, ponosan je Mate.

Djeca su mu često u Hrvatskoj i zbog toga kaže da je sve došlo na svoje mjesto.

Zet mi je odličan kao da sam ga ja birala. Podrijetlom je iz Tomislavgrada, otkriva za Večernji List majka Zdravka.

Uzvanici su slavlje nastavili u hotelu Lav.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.