Učenici iz Sovića pobjednici natječaja ”Što ujedinjena Europa znači za tebe?” – Jabuka.tv

Učenici iz Sovića pobjednici natječaja ”Što ujedinjena Europa znači za tebe?”

Osnovna škola fra Stipana Vrljića Sovići nacionalni je pobjednik na razini BiH za jednominutni natječaj ”Što ujedinjena Europa znači za tebe?”.

”Primivši natječaj sredinom veljače 2015. upućen od Europske komisije iz Bruxellesa na temu ”Što ujedinjena Europa znači za tebe?” odlučili smo upoznati djecu s temom natječaja i načinom sudjelovanja. Naišli smo na veliku zainteresiranost i krenuli u realizaciju jednominutnog videa”, navodi se na Facebook stranici ove škole.

Učenici (Karla Prlić, Ela-Mila Bošnjak, Marija Grizelj, Katarina Biško, Matea Milićević, Ivana Bogut, Ante Boban, Marko Boban, Ivan Vlašić, Lucija Pejić(D), Klara Grubišić, Anđa Logara, Josipa Zorić, Tomislav Stipić) i njihovi mentori (Anita Grizelj, Lidija Grubišić, Dubravka Kutleša, Marijan Bebek) su strpljivo radili na zajedničkom projektu.

Uloženo je puno truda, rada, kreativnosti i vremena da bi Vam predstavili što Ujedinjena Europa znači nama, navodi se.

Nositeljica videa je Katarina Biško. Učenica i njezin skrbnik su osvojili putovanje u Bruxelles, Belgiju.

Bruxelles je jedan od administrativnih centara Europske Unije. To je i jedan od najmnogoljudnijih gradova u Belgiji i centar je međunarodne politike. Sve putne troškove za Katarinu i njezinu pratnju snosi Europska komisija.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.