Čović: SBB i SDA će tražiti promjenu Vijeća ministara – Jabuka.tv

Čović: SBB i SDA će tražiti promjenu Vijeća ministara

Dragan Čović

Komentirajući razgovor predsjednika SDA i SBB-a, predsjednik HDZ BiH Dragan Čović je za TV1 izjavio kako je uvjeren da će razgovori koje vode Bakir Izetbegović i Fahrudin Radončić dati puni rezultat ”koji ćemo svi osjetiti već u studenom mjesecu ove godine”.

”Mada sam ja ponekad ranije znao promašiti u procjeni, to je zadnji rok da mi imamo jednu snažnu parlamentarnu većinu na svim nivoima vlasti pa time i u entitetskoj”, kaže Čović.

U ovom trenutku nikakve preinake se neće dogoditi kada je u pitanju Vijeće ministara BIH, tvrdi Čović i dodaje da će se to vezivati sa dogovorima na nivou entiteta, prenose Nezavisne novine.

”Ovaj razgovor SBB, SDA i HDZ, ali primarno SDA i SBB, će uvjetovati vjerojatno i neke korekcije na nivou Savjeta ministara BiH. Mislim da se to neće odraziti na bilo koji način na funkcioniranje Savjeta ministara, ali evo prepustite još jedno 7-8 dana da oko toga malo nježnije razgovaramo kako bi izbjegli bilo kakav nesporazum, pa da na kraju svi budemo zadovoljni”, rekao je Čović za TV1.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Nisu mi jasni glasači Hrvati. Biraju osobe koje transformiraju od Ante Pavelića do Tite, ovisno o potrebi. Pa pogledajte samo prigodničarske izjave drugarice Ruške Tomašić i druga Gage. Pitanje je da li ovi hrvatski politički predstavnici više “promašuju u ocjeni” ili birači promašuju birajući ovakve predstavnike? ”Ovaj razgovor SBB, SDA i HDZ, ali primarno SDA i SBB, će uvjetovati vjerojatno i neke korekcije na nivou Savjeta ministara BiH. Mislim da se to neće odraziti na bilo koji način na funkcioniranje Savjeta ministara, ali evo prepustite još jedno 7-8 dana da oko toga malo nježnije razgovaramo kako bi izbjegli bilo kakav nesporazum, pa da na kraju svi budemo zadovoljni”, rekao je Čović za TV1. Vjerojatno je mislio na 7-8 godina.

    • Narod ima pamćenje otprilike kao guske. Najviše dva dana. Do sljedećih izbora sve ćemo zaboraviti i za sve će biti kriv Jerko.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.