Učenici iz Mostara posjetili Ledin pogon u Širokom Brijegu

U utorak su 63 učenice i učenika od 1. do 4. razreda OŠ Ilići iz Mostara, te njihovih četvero učitelja išli na jednodnevni izlet po zapadnoj Hercegovini, gdje su među ostalom posjetili i punionicu prirodne izvorske vode ”Leda” u Širokom Brijegu.

Mališane i njihove učitelje primilo je osoblje Lede, direktor Dario Mandić, voditelj pogona Zoran Glavina i tehnolog Franjo Crnjac, koji su im uz prigodne poklone uputili i riječi dobrodošlice. Djeca su s velikom znatiželjom pratili moderne pogone punjenja boca Lede kao i sam proces proizvodnje.

Leda d.d Široki Brijeg je poduzeće koje se bavi punjenjem prirodne izvorske vode. ”Vrelo Borak” je izvor iz kojeg se crpi ovaj izuzetni dar prirode, dragulj našeg hercegovačkog kamena – voda Leda.

Voda Leda po svojim karakteristikama spada u sam vrh kvalitete izvorskih voda o čemu svjedoče i mnogobrojne analize odgovarajućih instituta. Voda prepuna minerala i bioloških svojstava pogodnih za zdravlje, ne sadrži nikakve konzervanse jer se kod punjenja ništa ne oduzima ni dodaje i pogodna je za neograničenu konzumaciju osoba svih životnih dobi.

Sve potrebne informacije o vodi Ledi, o poduzeću Leda d.d. i još mnogo zanimljivosti o nama i vodi općenito možete naći na našoj web stranici www.leda.ba.

(www.jabuka.tv)