Ubojstvo u Konjicu potpuno nevažna tema za javne TV servise u BiH

Ubojstvo u Konjicu koje je počinio bivši pripadnik odreda El Mužahid Edin Gačić, a za kojim policija od ponedjeljka ujutro traga, nije važna vijest, barem kad je riječ o javnim TV servisima u BiH.

Naime, dok je policija u ponedjeljak u večernjim satima s dugim cijevima po konjičkim selima tragala za naoružanim i opasnim trostrukim ubojicom, među udarnim vijestima u dnevnicima javnih televizija bile su poplave, potom moguće koalicije tzv. BH bloka u BiH, a onda i problemi u Venezueli.

Ne negirajući važnost tih tema, od kojih veću težinu imaju poplave zbog dimenzije problema koji predstavljaju u Bosni i Hercegovini, gotovo je nevjerojatno da BHT, FTV, pa čak i RTRS, ni sekunde u svojim dnevnim informativnim emisijama nisu posvetili ubojstvu u Konjicu.

BHRT je imala i javljanje uživo iz Konjica, ali niti jednom nije spomenula da upravo u tome trenutku policija naoružana do zuba traga za opasnim višestrukim ubojicom.

Nevažna i pronađena veća količina eksploziva

Javni servisi ni informaciju iz policije da je u kući ovog ubojice pronađena veća količine eksploziva nisu smatrali vrijednom spomena.

Video FTV Dnevnik 3:

Ni nevjerojatan zločinački put i priča o ubojstvima, zatvorima i puštanjima na slobodu ubojice koji je hladnokrvno ubio suborca i vlastitu majku nije bila zanimljiva servisima koji su, prema profesiji, dužni izvještavati javnost o svim relevantnim događajima.

Nije naodmet spomenuti i da su, dok se ubojica ne pronađe i ne zatvori, svi stanovnici BiH potencijalne žrtve.

Video BHT Dnevnik 2

Vjerojatno urednici informativnih programa u ovim TV kućama smatraju kako će time izbrisati tri ubojstva, bijeg, eksploziv, a i djelovanje cijele jedinice El Mudžahid. 

Samo se onda ne trebaju čuditi zašto TV pretplatu ne plaća velik broj građana.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

 • Bolesni balija ubio drugog baliju i zašto bi to nas svrbilo.Sad če završit gdje mu je i mjesto i to je tako.Ako je baš dobro sposoban i obučen onda će ga vrh mupa u konjicu poštediti.To je država u kojoj živimo.Takvi se ne puštaju iz pritvora.Zar nije bio dovoljno napravio da bude opasan po okolinu i kog je to bila briga.Fuj smradovi i takva je čitava regija.Ako imaš nekog bit ćeš zaštićen bez obzira kakav zločin da napraviš.On je već bio napravio zločin i imao je tretman u zatvoru kao ministar.

  11
  4
 • Ma oni su pravi oni stite svoje tko je nama kriv sto smo razjedinjeni i ocrnjujemo sve sto je nase a tudje nam dobro evo i primjer na pecari kad gostuje Sarajevo ili netko od njih tamo ako ista reknes kontra njih njihovog fekilstana Sarajeva odmah si na meti policije za privodjenje uz blagoslov ostalih koji okolo gledaju i kazu ti da si primitivac ovakav onakav pa eto i dalje hvalite fekilstan Sarajevo a oni Ce i dalje stit svoje ubojice a ako jednom Muji suhi samiru padne dlaka s glave u sirokom bit Ce 5 emisija od 2 sata o hr sovinizmu uz blagoslov navodno normalnih gradjana sirokog briga

  3
  2
 • Jedini normalam komentar.Stavljanje svih muslimana u isti kos je zalosno.To bi bilo isto kao da ja zakljucim da je vecina komentara na ovaj tekst u najmanju ruku glupa i na osnovu toga ocijenim sve sve komentare takvima.Imam prijatelja muslimana i nemojte sve muslimane trpati u isti kos.Balije,cetnici,ustase….dokle??

  7
  3
  • Liberalno smeće si ti, baš zbog tih liberalnih stavova Hrvati i jesu na 10 posto stanovništva!
   Odi u Busovaču pa pitaj vojnike HVO-a koji su ratovali za HR HB koju ti mali smradu koristiš za svoj “nick”…
   Svi su muslimani isti,a tebe će tvoj prijatelj na kraju zaklat jer mu vjeruješ,a stare babe su govrile u moru nema mire ni u turčina vire!

   Ćao i mrš!

   1
   2

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.