Ubila ga supruga koju je kupio za 3000 eura

Nakon što su osjetili požar, stanari su jedne zgrade u Beču pozvali vatrogasce. Međutim, vatrogasci su u spavaćoj sobi, na ugljeniziranom krevetu, pronašli leš umirovljenika Haralda K. (56). Daljnjom istragom utvrđeno je da muškarac nije umro od posljedica požara, nego da je u trenutku požara već bio mrtav, a uzrok smrti bilo je brutalno premlaćivanje.

Ubojica je bila njegova supruga Sarah (36), porijeklom iz Gane, koja ga je prvo pretukla, a onda je, da sakrije dokaze, i zapalila stan. Sarah je otprije poznata policiji, jer je svog supruga s kojim je u braku provela 8 godina, a koji je imao šećernu bolest i problema s plućima, redovito tukla. Zadnji put ju je prijavio oko Božića. Susjedi kažu kako su se i inače često svađali, prenose svjetski mediji.

Sarah nakon ubojstva očigledno više nije bila prisebna, pa je na cestu istrčala odjevena samo u gaćice i s rozim hlačama omotanima oko vrata. Harald K., umirovljeni vozač Wien Liniena, svoju je ženu, kako se špekulira, kupio za 3000 eura od kolege s posla. Tijekom policijskog ispitivanja, međutim, Sarah je negirala da ju je suprug kupio, već je tvrdila da su se upoznali preko oglasa. Priznala je i da je u Austriju ušla ilegalno.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.