Ubijen visoki časnik Oružanih snaga BiH

Jedna osoba smrtno je stradala u pucnjavi koja se u ponedjeljak oko 21.20 sati dogodila u Bihaću, potvrđeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije za N1.

Pucnjava je zabilježna pored obiteljske kuće visokog časnika Oružanih snaga BiH Seada Durakovića, koji je tom prilikom smrtno stradao.

Kako je za N1 rekla glasnogovornica MUP-a USŽ Snežana Galić, u 21.20 sati policijska stanica u Bihaću je informirana o pucnjevima u Ulici Skendera Kulenovića.

”Patrola je ubrzo upućena u Ulicu Skendera Kulenovića gdje je zatekla tijelo mrtvog muškarca pored obiteljske kuće brigadira Seada Durakovića”, kazala je Galić.

Neslužbeno, kako javlja N1, nakon pucnjave uhićena je jedna osoba. Više informacija bit će poznato nakon očevida.

Inače, Sud BiH je u studenom ove godine prvostupanjskom presudom proglasio Seada Durakovića krivim za protuzakonito posredovanje prilikom zapošljavanja i osudio ga na tri godine zatvora.

Duraković je proglašen krivim što je kao visokopozicionirani časnik u OS BiH od 2011. do 2014. godine obećavao osobama da će ih zaposliti kao časnike i vojnike u OS BiH s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.