Ubijen nakon svađe i uporabe oružja

U petak je u večernjim satima u velikokladuškom naselju Donji Purići, nakon verbalnoga i fizičkoga obračuna između dviju osoba, došlo do uporabe vatrenoga oružja, pri čemu je jedna osoba smrtno stradala, dok je druga zadobila lakše tjelesne ozljede i lišena je slobode.

Nemili događaj odvio se sinoć oko 22 sata u mjestu Donji Purići, ispred ugostiteljskoga objekta “Pat”.

“Ispred navedenoga kafića dogodio se verbalni i fizički obračun između B. R. (1969.), iz mjesta Todorovska Slapnica iz Velike Kladuše, i Š. S. (1961.) iz mjesta Šumatac, nakon čega je došlo do uporabe vatrenoga oružja. B. R. je uslijed ranjavanjem zadobivenih tjelesnih ozljeda preminuo na licu mjesta, dok je Š. S. zadobio lakše tjelesne ozljede i lišen je slobode”, kazala je za Klix.ba Snežana Galić, glasnogovornica MUP-a Unsko-sanske županije.

Kako su u MUP-u dalje pojasnili, obje osobe upotrijebile su vatreno oružje i za sada nemaju potpunu informaciju da li je Š. S. ozljede zadobio uslijed ranjavanja ili fizičkoga obračuna.

Kako neslužbeno doznaje Klix.ba, u sukobu je ubijen Ramo Bilić iz mjesta Todorovska Slapnica u Velikoj Kladuši, dok je ubojica Sulejman Šabić iz mjesta Šumatac, također u Velikoj Kladuši.

Dežurni županijski tužitelj događaj je okarakterizirao kao kazneno djelo ubojstva.

(www.jabuka.tv)