U znak solidarnosti: “Avaz Twist Tower” u bojama zastave Hrvatske – Jabuka.tv

U znak solidarnosti: “Avaz Twist Tower” u bojama zastave Hrvatske

U znak solidarnosti s građanima Hrvatske koju je u utorak pogodio razorni potres, najviša zgrada u regiji “Avaz Twist Tower” osvijetljena je u bojama zastave ove zemlje.

Podsjećamo da jeu utorak u 12:20 sati snažan postres pogodio Hrvatsku, a epicentar magnitude 6.2 stupnja po Richteru bio je kod Petrinje.

Osjetio se u cijeloj Hrvatskoj, ali i u Bosni i Hercegovini.

Prema posljednjim informacijama hrvatskih medija, sedam osoba je poginulo.

U potresu smrtno stradalo sedam osoba, više ih teško ozlijeđeno

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • Upravo tako. Kada su takvi humanisti zašto brane konstitutivnom narodu Hrvatima da imaju prava što imaju manjine u EU. Lazni humanisti, lazni narod,PRILIVODE. Od takvih nam ne treba pomoć. Trideset godina se bore kako nam ograniciti prava kako nas preveslati, toliko su nas iscrpili. Pljuju po nasoj predsjednici, po nasem predsjedniku Milanovicu, nazivaju nas zlocincima, pogrdnim imenima, okupirali su sve, nasi bježe iz Bosne gdje su raznim makinacijama dobili vecinu. Sada zele i Mostar, Stolac, izlaz na Neum. Iscrpljuju nas sve dok oni od Arapa dobijaju pomoć. Čekaju da se odselimo. Tko im god vjeruje u njihovu dobronamjernost je slijep ili glup. Bogu hvala ima Hrvata 4,5 milijuna sto ih je protjerala srpska policija iza 2.svj. jao i UDBA iza 2.svj.rata. oni ce uvijek pomoći kao sto su i do sada. POMOĆ OD LICEMJERA JE NEPOTREBNA.

  • Jest, upravo tako. Sve što ste napisali je istina. Kao što je istina, da većina Hercegovaca razmišlja u smjeru, da su Hrvati u Središnjoj Bosni na neki način postali prevelik uteg za R.Hrvatsku, i to treba rasturit što prije to bolje, jer to je jedina, eventualna šansa, da Hercegovina na neki način, dobije status hrvatske autonomije, a to je potpuno raseljavanje Hrvata u Središnjoj Bosni. Međutim, očito da na međunarodnom planu postoji otpor takvom projektu, s obzirom na to da sadrži elemente velikosrpske politike na Balkanu, što naravno vrlo mudro u svoju korist pretvaraju tkz bosanske građanske opcije, pod bošnjačkom većinom.

  • Mi želimo Izborni zakon i o kakvom ostavljanju Središnje Bosne pričaš. Središnja Bosna kao i Orašje, Odzak su dio HRVATSKE REPUBLIKE HERCEG BOSNE koja je ušla u Federaciju. Zasto je naziv Federacija upitate li se ikada. Zato ne podmeći klipove. Mi se ne odricemo Hrvata Bosne. Da smo htjeli davno bi to napravili kada je Izetbegovic ponudio Tudmanu. Zato ne izvrcite istinu.

  • Ovo je Radončić dao podršku, jedan od rijetkih, normalnijih muslimana. S njim bi se dalo dogovarati, čovjek biznismen vidi širu sliku..

  • Pa Tuđman i jest ostavio na cjedilu hrvatski narod u Bosni pod pritiskom međunarodne zajednice, i to po savjetima Gojka Šuška, Mate Bobana, Ive Lučića i ostalih agenata hrvatske UDBE, koji su slučajno svi porijeklom iz Hercegovine. Kao veliki katolici, bilo bi pristojno govoriti istinu, ali davno sam se uvjerio, da je to po adezeu, sve udbasija, jedno priča a drugo radi.

  • Vi komentatori kolektivno se roknite, mijesate visoku politiku sa obicnim ljudima koji sigurno osjecaju solidarnost i zele pomoci, a takva je vecina, u suprotnom su debili kao i vi sto odmah pocinjete o ”talibanima”, ”herceg-bosni” i o cemu vec sve ne mastate, a ponasate se kao da su Hrvati u BiH bili cvijece i nevinasca, dosta bolan vise, ovo se tice obicnih, malih ljudi, a oni ce uvijek pomoci, naravno ako nisu nacionalisticka govna poput vas pojedinih koji u svemu vidite nekakav problem, pa evo i u ime zrtava u Hrvatskoj cak sebi uzimate za pravo odredjivati tko smije, tko ne smije pomoci. Zalosno. Nije ni cudo da u Hrvatskoj prema Hrvatima ovdje gledaju kao o nekakvom zaostalom plemenu, sto realno najvecim dijelom ove vukojebine ovdje i jesu, samo sto nisu u stanju pogledati sebi u oci i to priznati pa se vazda prave nekakvim turbo domoljubima, ultra katolicima, a sa pravim domoljubljem i pravom vjerom nemaju ama bas nista zajednicko.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.