U velikoj akciji policije uhićeno 25 osoba

Službenici Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona u suradnji sa Kantonalnim tužiteljstvom i Kantonalnim sudom proveli su jutros akciju u kojoj je slobode lišeno 25 osoba koje se sumnjiče za organizirani kriminal, odnosno za proizvodnju i prodaju narkotičkih sredstava, javlja Fena

Akcija je izvedena na području četiri općine Tuzlanskog kantona – općinama Tuzla, Lukavac, Kalesija i Gradačac.

”Jutros su službenici Uprave policije MUP-a TK u suradnji s tužiteljstvom i sudom izveli akciju u kojoj je slobode lišeno 25 osoba koje se sumnjiče za širenje narkotičkih sredstava. Izvršen je pretres na 31 lokaciji”, izjavio je v.d. policijski zapovjednik MUP-a Tuzlanskog kantona Samir Aljukić.

Naglasio je da će službenici Uprave policije MUP-a Tuzlanske županije nastaviti akcije suzbijanja proizvodnje i promete narkotika.

Ovo je nastavak rada policije MUP-a TŽ-a na razbijanju narko-grupa. Nedavno je razbijena narko-grupa čiji vođa je bio Senad Habibović, a nekoliko dana kasnije uz asistenciju SIPA-e razbijena je i grupa Jasmina Čelikovića kada je uhićeno i pet zatvorskih stražara u MUP-u TŽ, javlja Fena.

(www.jabuka.tv)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.